Вибирайте з теплих і добрих християнських привітання з днем народження

Бажаю турбот, але приємних, бажаю достатку, але не зазнатись, бажаю знайти любов, але не забути про друзів, бажаю підкорити всі висоти, але не втратити віри в Бога.

Бажаю тобі у цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх самих добрих заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем стає тільки сильнішим, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!

Вітаємо тебе з днем твого появи на світ, коли Бог благословив твою душу, приставивши до тебе ангела-хранителя. Нехай твій шлях буде супроводжуємо любов’ю, світлом і теплом.

Іменинник! Вітаємо вас новим ходом вашого земного життя, і бажаємо квітучих садів на душі і блаженного раю на серце! Дай Бога доброго вам здоров’я на многії літа, сімейного тепла, любові блаженної та взаємної, прямих доріг життя без гріха і спокус, міцної дружби ваших близьких і рідних людей! Нехай ваше життя з Богом буде легка й прекрасна, нехай біди не нависають над вами похмурими хмарами з небес! Нехай цілий рік на вашій душі буде сонячна погода, нехай не торкнуться вашого серця холоду і тривоги! Нехай ваші думки будуть світлими, мрії – високими, віра – непохитна, надія – незгасною! Бажаємо, щоб ваші наміри були добрими, а вчинки благими! І нехай будуть у всі часи одягу ваші білими, щоб у важку хвилину життя звернеться до Господа нашого Спасителя за допомогою з чистою душею і тілом! З Днем Народження вас, християнин!

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!