Щиро вітаю дитинку, батьків та хресних з хрестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Вітаю чудову дитину з хрестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хресних тебе опікає і надихає на нові успіхи і перемоги.

Милий наш янголятко, сама славна і наша улюблена дівчинка! В цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе життя. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай у твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Кажуть, коли людина народжується, то на небі зажигаешься зірочка яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Від усієї душі вітаємо батьків та їх малюка з таїнством хрещення! Сьогодні ваш малюк знайшов не тільки хрещеного і хресну, які будуть з ним поруч у будь-яку хвилину, але й заступництво і допомогу Бога. Нехай віра допоможе йому вирости добрим, чесним і люблячою людиною!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб протягом усього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю самого найкращого вашому синочку. З хрестинами!