Нехай затишок і тепло складають твій рідний дім, близькі дарують любов і турботу, а будь-які справи неодмінно вдаються. У свято Благовіщення бажаю всіляких земних благ і радостей, але при цьому не забувай і про душу – вона завжди з тобою, вона підкаже вихід з важких життєвих лабіринтів і збереже твою віру в кращої долі ..

Благовіщення відноситьсядо великих двунадесятих християнських свят. Як говориться в біблійній легенді, святий Гавриїл був посланий до Діви Марії, щоб принести їй благу звістку. І з тих пір ми святкуємо це чудове свято. Нехай Благовіщення принесе всім успіх і радість. Нехай тільки гарна новина прийде в ваш будинок. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та впевненості в собі. Нехай Господь направляє вас на істинний шлях. Нехай хороші друзі будуть завжди поруч.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Вітаю з одним з найважливіших християнських свят – Благовіщенням! З благою звісткою приходить і початок справжньої весни. Бажаю в цей свято миру, тепла, добробуту, достатку і благополуччя. Нехай близькі люди радують своїми вчинками і розумінням, щоб ви були здорові і щасливі, а цей день принесе нові надії.

Дорогі мої друзі, я Вас хочу привітати з тим, що, нарешті, прийшов світлий і добрий свято – Благовіщення! Бажаю всім Вам більше радісних моментів у житті, взаєморозуміння в сім’ї і справжньої і щирої любові в серцях!

Нехай в цей славний день Бог благословить вас на щасливе життя, нові починання і трудові подвиги. Нехай ваше тіло наповниться нескінченною енергією і життєвою силою. Нехай ваші думки течуть спокійно і рівно. Нехай вас оточують тільки добрі і чесні люди, з якими вам комфортно і приємно.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.