Герман бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Герман, добра, удачі!

Герман сьогодні твій День Ангела, цей день як нагадування про те, що в житті не один ти на дорозі, що янгол оберігає тебе своїм крилом від негараздів, від болю і тривоги. Не забувай про це ніколи: і коли темно на душі, і коли світло. Завжди пам’ятай, що є захисник у тебе, і разом ви завжди непереможні.

З днем ангела Герман тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Герман: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

День ангела сьогодні у тебе Герман з цим святом я вітаю! Здоров’я, мудрості й добра тобі на триста год бажаю !!!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Герман, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Дорога наша людина, вітаємо з днем ​​ангела! Незважаючи на те, що його неможливо побачити, ми віримо, що він завжди поруч з тобою. Нехай всі життєві зміни будуть тільки в позитивну сторону, а повороти долі будуть плавні. Нехай кожен новий день буде несхожим на попередній, щоб захоплювати в цікаву подорож під назвою життя. Ми любимо тебе Герман!

Моє серце радіє, а душа прагне сказати багато красивих слів. Бажаю тобі Герман в цей день зануритися в океан радості, залишивши всі печалі на піщаному березі. Нехай хвиля натхнення накриє тебе з головою, а бризки удачі і успіху назавжди залишаться на обличчі. Нехай бурхливі потоки життя несуть назустріч любові, з якою ви знайдете тиху гавань.

У цей світлий день я хочу привітати Вас Герман з Днем Ангела! Від щирого серця хочу побажати миру Вашому дому, здоров’я близьким і рідним, щоб рід був міцним, а всі в ньому – довгожителями. Нехай Бог береже Вас і всю родину, щоб нічого на шляху не заважало долати перешкоди. Нехай дзвін допомагає впоратися з негараздами, а віра додає сил і мужності. Я бажаю тільки доброти, щирості і посмішок.