Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю Олексій та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різніх бід и напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумуваті и відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбівається у тебе в очах!

Іменини – це свято душі і тепла, яке зберігається у серці людини все життя. Це свято ангела, який оберігає тебе Олексій з народження і до смерті. Я хочу побажати твоєму ангелу, щоб у нього було якомога менше роботи, а у тебе як можна менше неприємностей і бід.

Олексій, нехай сьогодні Господь вкаже тобі шлях, по якому підеш далі, в супроводі свого ангела і вірних друзів. Пам’ятай – ми тебе любимо і завжди прийдемо на допомогу!

У кожного з нас є ангел-хранитель, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі Олексій та твоєму ангелові якнайбільше сонячних днів, радості в житті та любові до ближнього свого.

Не дарма в народі кажуть: “Небо – терем Божий, а зірки – вікна, звідки ангели дивляться”. Нехай твій ангел-охоронець не втомлюється спостерігати з небес за твоїми діяннями, оберігає від злого слова і лукавого погляду і завжди допомагає тобі Олексій.

Олексій від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Вітаю тебе Олексій з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

У цей день у неба просимо одного – нехай благословить вас на нові подвиги. Зміцнить ваші ноги на життєвому шляху, дасть силу духу, розуміння для вирішення всіх проблем. Щастя вам Олексій, добра, удачі!

Олексій, вітаю з Днем ангела! Нехай кожна мить приносить сотні шансів зробити життя ще яскравішим і щасливішим! Нехай будь-яка хвилина дарує тільки вдачу і море позитиву! І ангел-хранитель береже тебе від усіх негараздів.

З днем ангела тебе Олексій , бажаю тобі ніколи не здаватіся. Нехай твій янгол-охоронець допомагає тобі летіті, навіть, коли твої крила опускаються вниз!