Від щирого серця вітаємо тебе Рафаїл з іменинами! Бажаємо, щоб удача, успіх і натхнення були вірними супутниками у всіх твоїх починаннях, а здоров’я, щастя і добробут – у щоденному житті! Щоб накопичений життєвий досвід і мудрість допомогли досягти нових висот! Нехай збудуться твої найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться усе хороше, що є в твоєму житті й ​​збільшаться миті радості, любові та оптимізму. Наполегливості і терпіння у вирішенні щоденних завдань!

Рафаїл від щирого серця вітаю Вас з Днем Ангела! Як добре, що Господь по його промислу дарував мені такого мудрого, щедрого на любов і терплячого наставника. Ваше піклування – є порятунок моєї гріховної душі. Нехай зміцнить Вас Господь і дарує Вам міцного здоров’я так потрібного у ваших нелегких працях і благих починаннях.

Рафаїл, в день Ангела бажаю любові, натхнення, щастя світлого, здоров’я. І хай тебе завжди оберігає Боже!

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро помагає бачити істину на життєвому перехресті, а особисто янгол залишає знаки та підказки для зважених рішень. Я тобі бажаю Рафаїл, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. З днем янгола!

Тук-тук! Це твій ангелик Рафаїл приніс на своїх крильцях вітання для тебе з іменинами!

Рафаїл, вітаю тебе з Днем Ангела. Нехай твій ангел-хранитель наділить тебе силою та сміливістю, нехай дасть тобі віру, наполегливість і цілеспрямованість. Бажаю тобі великого і чистого кохання, успіху, і здоров’я!

Рафаїл день іменин – це день персональний. Нехай новий ранок приносить світанок, радість пізнання, затишку відкриття. Нехай віра теплим потоком у душу твою принесе благодать, а з неба дивлячись недремним оком, ангел твій буде завжди допомагати.

Рафаїл, вітаю з чудовим святом – Днем ангела! Бажаю світлої дороги до успіху і щастя, яскравих вражень і веселих емоцій, бажаю щирої радості і відмінного здоров’я, вірного кохання і незмінної удачі.

Рафаїл, вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

Вітаю вас Рафаїл з днем ​​вашого янгола! Нехай Господь благословить вас та ваш будинок, збереже від падіння і освітить життєвий шлях. Нехай подарує багато щасливих моментів, а також спокутує в благодаті.