Нехай ангел небесний тебе Юліан збереже, поставить захист твердий, як граніт. З Днем ангела вітаємо тебе! Твої найкращі в світі друзі.

Юліан, у День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх.

Вітаю тебе Юліан з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

Юліан, вітаємо з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець буде поруч тебе у хвилини радості і смутку, кохання і розлучень, щохвилини, щосекунди. Коли Ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти радітимеш він разом з тобою радітиме.

Сьогодні у тебе Юліан День Ангела. Приймай мої поздоровлення. Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато сил та ЕНЕРГІЇ, море фінансів и океан фінансового благополуччя. Нехай твоє життя буде казкове. Нехай у тебе завжди буде багато вражень. Я бажаю тобі НЕ сідіті на місці, подорожувати, знайомитися з новими людьми и розкривати Нові Грані нашого, на перший погляд простого, але й такого складного життя. Зі святом!

Юліан, ти сьогодні святкуєш свої іменини, мені дуже шкода, що я перебуваю так далеко від тебе і не зможу обійняти тебе особисто і привітати з Днем Ангела. Але я подумки з тобою і бажаю тобі світлої життєвої дороги і щастя без кінця.

Є в році одне прекрасне свято, його світло воістину святе, а значення велике – це День Ангела. Юліан я тебе вітаю, бажаю самого міцного здоров’я, і ​​щоб твій Ангел не залишав тебе ні на мить, щоб оберігав і примножував твоє щастя. В силу побажань щиро вірю і міцно тебе обіймаю!

Юліан вітаю тебе з днем імені й днем Ангела! Іноді ім’я — як зірка, не дає заблукати та залишитися сам на сам у світі людей. Носи своє ім’я з гідністю, як корону, але пам’ятай, що людина славиться справами. Нехай твоє серце світить добротою, і вона повертається завжди до тебе! А якщо колись тебе буде сумно, нехай поруч будуть близькі люди, які завжди тебе підтримають та допоможуть у будь-якій справі. Удачі та віри в чудеса!

Благ тобі Юліан земних і багато щастя. Хай береже Всевишній від негоди! У День ангела – здоров’я аж на століття. Нехай відступить темрява і буде світло!

Юліан! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Привітати з днем ангела Юліана

Привітати з днем ангела Юліана до сліз