Вітаю з хрестинами. Бажаю малюку щастя і здоров’я, миру і любові, яскравого дитинства і благополуччя в житті. Нехай Бог відводить від тебе будь-яку біду, хай кожен день, милий дитина, дарує тобі радість, посмішку, сміх, захоплення і цікаве захоплення.

У дитини поки немає віри, не прокинувся розум і совість. Але дитина не відділимо від батьків. Всім своїм єством він пов’язаний з ними і, якщо сім’я християнська, вона не може примиритися з тим, щоб її дитина був відторгнутий від божественної благодаті. У момент Хрещення Святий Дух освячує все істота немовляти. При хрещенні батьки і хресні беруть на себе зобов’язання вкласти віру в душу дитини. Вітаю хрещених, на яких лежить велика відповідальність за духовний ріст їх хрещеника (або хрещениці)!

Вітаю від усієї душі з хрестинами і побажати щиро хочу міцної віри та доброї вдачі, світлого шляху і великих надій, благодаті життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

Янгол спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещена ім’я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть захистити його крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого самого світлого ангела з доброю і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане найкращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

Від душі вітаю з хрестинами крихти і бажаю всього самого доброго і світлого вашій родині. Нехай ваше дитя не хворіє і не знає страждань, нехай ангел малюка завжди зберігає від лиха і недобрих очей. Миру, любові, надії, віри і щастя в житті вашої дитини.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Щиро вітаю дитинку, батьків та хресних з хрестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте привітань і щирих побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з хрестинами!