Ось і настав жаркий день літа з Медовим Спасом. Бажаю, щоб у цьому році ти відчув унікальність релігійного свята, який спрямований на можливість єднання і справжнього щастя в колі дорогих, близьких людей. Поспішаю я тобі побажати унікального дня зі своєю сім’єю, яку ніким і нічим не заміниш. Нехай в Медовий спас у вас в будинку лунає щирий сміх і перелівістие розмови про буття, світле майбутнє. Сподіваюся, що ви поздравите один одного і зберетеся за святковим столом, де, звичайно, повинні бути представлені медові солодощі. Нехай у тебе в нинішньому році свято виявиться особливим. І, звичайно, я вірю в те, що мої поздоровлення теж виявляться справді важливими для душевного преображення, можливості насолодитися теплом сказаних слів. З Медовим Спасом, адже він унікальний свято для кожної віруючої людини.

Всіх-всіх сьогодні вітаємо з веселим і добрим святом – Медовим Спасом! Нехай в цей день кожен відпочине від буднів і турбот, від проблем і численних справ. Сьогодні всіх вас чекає народне гуляння, загальні веселощі, задушевні пісні і завзяті танці та хороводи. Бажаємо вам, щоб кожен новий день приносив з собою не турботи і клопоти, а щасливі моменти і цікаві події. І нехай кожен день буде солодким, як мед в цей щасливий і чудове свято. З Медовим Спасом вас, дорогі і шановні друзі!

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Вітаю Вас з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок Ваш був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до Вас дорогу. Хай буде з Вами Господь!

Вітаю з Медовим Спасом і бажаю, щоб до тебе, ніби до меду, прилипало лише щастя і благо, щоб Бог завжди був з тобою і оберігав твою сім’ю від всіх бід. Нехай в твоїй душі світить яскраве сонечко, нехай твоє серце від будь-якої печалі рятується любов’ю і надією.

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!