Вітаємо Вас з Новим роком! Бажаємо, щоб все, що Ви задумали, обов’язково здійснилося! Нехай настрій буде відмінним, а сумні моменти підуть у небуття. Адже Новий рік – це прекрасний і казкове свято, що надихає на нові справи і добрі вчинки.

Новий рік і Різдво – два найбільш очікуваних зимових свята. Нехай мрії стають здійсненними. Бажаю, щоб Бог оберігав ваші родини від недоброзичливців і допомагав в непрості хвилини. Поменше сліз і розчарувань.

Я вітаю з Новим роком, Нехай принесе він щастя в будинок, А всі печалі і негаразди залишаться нехай за вікном. А тріск Різдвяних морозів Нехай загартовує для любові, Веселощі стелитися в покоси І розіллється життя в вірші. Я вірю в те, що привітання На небі не відхилена Бог, І прожите в житті час послаще буде, ніж цей поздравок.

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Щиро бажаю добрих свят і радісних емоцій, новорічного щастя і різдвяних чудес, доброти душі і щирості серця, міцного кохання рідних і неймовірних успіхів на життєвому шляху.

Всі ми чекали це свято: кожен вірив, що ось-ось здійсниться те саме чудо. Бій курантів дійсно заворожує, адже в цей момент починає здаватися, що мрії стануть реальністю. Відкриваючи пляшку шампанського, хочу побажати вам не переставати вірити! Цього року ваші бажання, мої рідні, обов’язково здійсняться. А ще нехай їсти червону рибку і чорну ікру ми будемо не тільки в святкові дні, а щодня. Вітаю! Не відмовляйте собі в задоволеннях.

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

З Новим роком і Різдвом Христовим. Щиро бажаємо вам щастя і любові. Нехай поруч завжди будуть дорогі і близькі серцю люди. Щоб весь рік вам не знати самотності і туги. Нехай наступаючі свята принесуть виконання світлих помислів і допоможуть знайти дорогу до довгоочікуваного щастя.

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.