Всі ми чекали це свято: кожен вірив, що ось-ось здійсниться те саме чудо. Бій курантів дійсно заворожує, адже в цей момент починає здаватися, що мрії стануть реальністю. Відкриваючи пляшку шампанського, хочу побажати вам не переставати вірити! Цього року ваші бажання, мої рідні, обов’язково здійсняться. А ще нехай їсти червону рибку і чорну ікру ми будемо не тільки в святкові дні, а щодня. Вітаю! Не відмовляйте собі в задоволеннях.

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь наступний рік панують душевний спокій, затишок і іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З новим роком!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

Вітаю! Нехай в Новий рік трапиться справжнє диво, здійсняться мрії і все бажання, які так довго накопичувалися в душі. А в Різдво я бажаю миру і світла, щоб рідні люди були поруч, обіймали і говорили по душах.

Від щирого серця вітаю всіх з двома чарівними святами – З Новим роком і Різдвом! Нехай ці світлі свята принесуть у ваш будинок тільки радість і гарний настрій, нехай взаєморозуміння і любов панують у вашій родині і дружньому колі, нехай усмішка не сходить з вашого обличчя весь цей рік і нехай удача супроводжує вам у всьому!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Від щирого серця і від щирого серця вітаю відразу з двома чудовими знаменними святами – з Новим роком та святим Різдвом Христовим! Нехай буде тільки радісний настрій, удача і успіхи супроводжують постійно. Нехай добробут зростає з кожним черговим роком і зміцнюється впевненість у завтрашньому сприятливому дні. Бажаю, щоб здоров’я було чудовим, а життя щасливого і довгого! Нехай оточує вас тільки любов, взаємоповага і добро!