Зустрічайте свято Христового Воскресіння! Нехай сьогодні Господь почує наші молитви, зміцнить віру і подарує душевний просвітлення! А ми ж побажаємо вам миру, добра, внутрішньої гармонії і безмежного щастя на всьому життєвому шляху!

Від щирого серця в світле свято Великодня хочу побажати, щоб тобі завжди вдавалося бути милосердним і добрим людиною, щоб віра і любов твого серця завжди приводили тебе до високих результатів благих справ і успіху, щоб на твоєму шляху не зустрічалося заздрості і лестощів, щоб в твоїй життя завжди горів вогонь надії і натхнення.

У цей святий весняний день приймайте мої поздоровлення. Свято релігійний, але в той же час світський, тому що сьогодні все незмінно слідують традиціям: фарбують яйця, випікають паски і збираються разом, щоб смачно поїсти і міцно випити. Розговляються все – віруючі і невіруючі, хто постив і хто не постив. Бог нам всім суддя. У будь-якому випадку Великдень – це чудовий привід зібратися в колі сім’ї та друзів за святковим столом, щоб спілкуватися, веселитися, співати і танцювати. Нехай в цьому будинку частіше чується сміх, грає музика і веселяться дорослі і діти. Христос Воскрес!

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Вітаю вас зі світлим і благочестивим святом Святої Великоднем! Бажаю гідної, прекрасне життя. Чистоти душі і помислів, радості і взаєморозуміння, благополуччя в родині і будинку, душевних людей і надійних друзів. Щастя, гарного настрою і віри в краще! Христос Воскрес!

У день Пасхи ми по-дитячому раді перетворення і очищенню від повсякденних смут, турбот і тіні зневіри. Так нехай всі твої непогожі дні залишаться за цією незримою рисою, а попереду виблискують тільки чисті, казкові вершини великих досягнень, осяяні Божою милістю!

У цей християнське свято бажаю виключно стійкого здоров’я, захоплюючого щастя, безтурботного світу, сміховинного веселощів, духовної краси і дивовижною любові! Нехай затишок, порядок і злагода панують під дахом твого житла! Зі святом! Христос Воскрес!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!