Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Вітаю зі світлим святом – Великоднем! Весна і відродження, квітів і трав цвітіння, тихий світло в очах, любов і радість в серцях – ось що для нас означає світла Пасха. Нехай в житті Вашої будуть тільки світло і радість, нехай буде вона сповнена благополуччя, добра і миру!

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Великдень – це те свято, яке допомагає всім повірити в диво! Адже це день, коли воскрес наш рятівник Ісус Христос! І вітаючи з цим великим подією ми бажаємо вам ніколи не втрачати віру в Бога. Щоб вас завжди оточувало тільки добро, а всі труднощі вирішувалися легко і невимушено!

Христос Воскресе! У цей світлий і чистий свято бажаю в Ваш будинок добра і благодаті. Нехай на душі завжди буде спокійно, над головою – мирне і ясне небо, а поруч – надійні і вірні друзі. Бажаю, щоб Великдень принесла Вам теплоту і радість в серце. Нехай Господь дарує Вам свою любов і міцну віру всередині. Зі святом!

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

У світле свято Великодня від душі побажати хочу великої радості і доброї надії, благих намірів серця і великої удачі, вірного блага життя і чистої любові, міцного здоров’я і незгасного щастя.

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-прехорошо! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос Воскрес!