Вітаємо зі святом Великодня! Мир вам і вашому будинку, благополуччя! Щоб негоди обходили стороною, в родині панувало взаєморозуміння, а за столом завжди збиралися всі найближчі та найрідніші люди!

Бажаю, щоб світлий празник Пасхи був наповнений лише радісними емоціями, добром і справжнім дивом! Нехай твоє серце буде сповнене кохання, щастя і гармонії! Нехай промені весняного сонечка зігрівають твої душу і тіло!

Христос Воскрес! Поздоровляю з Пасхою і від свого серця твого посилаю радісні нотки доброї пісні. Нехай все в твоїй родині будуть здорові, нехай все в цьому світі буде для тебе блаженним. Бажаю любові найщирішої, надії самій теплій і щастя самого світлого.

Христос Воскрес! Сьогодні найбільш радісне свято, щорічно нагадує нам, що прихід весни і торжество добра неминучі! Нехай же нудьгу у вашій душі завжди змінює сонячний настрій, а в житті переважають вчинки, якими можна пишатися.

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Вітаю зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай цей день стане початком твоїх нових добрих звершень, християнських подвигів і перемог. Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи! Бажаю, щоб в житті було більше світла, любові, людського тепла і взаєморозуміння, підтримки та благих справ. Нехай душа очиститься, і ніяка скверна не відвідати рідний дім. Щастя і благополуччя!

Зі святом Великодня! Нехай кожну мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя – для душі, здоров’я – для тіла, безтурботності – для розуму! Христос Воскрес!

Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Вітаю з паскою! Нехай яскраві щоденні усмішки, непідробна душевна теплота і незвичайна ніжність прилетять до тебе, подібно першим весняним ластівкам, принісши на своїх крилах невичерпне благоденство, нескінченне натхнення і затишне щастя!