Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Христос воскрес, нехай разом зі Спасителем воскреснуть доброта і щедрість людської натури, любов до ближнього і уміння прощати!

Саме привітання з Різдвом Христовим своїми словами наповнені тими почуттями і думами, які переповнюють вас зсередини.

Різдво – дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров’я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

Христос народився! Славімо Його! Хочу побажати тобі в різдво, щоб любов оточувала всюди. Достатку – щоб стіл завжди був сповнений, рахунки по комуналці оплачені і залишалося на новенький смартфон і шубу.

Хочу сердечно привітати вас і вашу сім’ю з Різдвом Христовим! Нехай ваш дім, як чаша, повниться любов’ю, турботою і вірою. Ангели хранителі нехай вас бережуть і відганяють негоди. І звичайно ж бажаю достатку у вашому домі.

Вітаю Вас, дорога свекруха, з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято подарує мир і благо, надію і лад в сім’ї. Бажаю, щоб Ваш Ангел ніколи не відвертався і завжди оберігав Вас від негараздів, щоб у Вашому житті кожен день був чудовим святом і щасливою подією.

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Бажаю тобі чарівного і незабутнього Різдва Христового, надії, віри і любові. Нехай казковий настрій не покидає тебе ніколи!

Найсвітлішого, гарного, святкового настрою. Радості, блиску в очах, посмішок, позитивних думок і везіння, душевної гармонії і тільки справжніх людей поруч. Нехай казка в будинок прийде, промінь тепла і світла буде оберігати кожен день. Вірте тільки в краще, тоді все приємні зустрічі будуть невипадковими.

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!