Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати миру, а в ньому благодаті, світлої любові, а разом з нею надії і удачі. Нехай цей великий день подарує теплі посмішки близьких і приємний сімейний вечерю, нехай життя твоєвідтепер вважає тільки добрі, щасливі і радісні дні.

Вітаю всіх з Різдвом Христовим! Нехай в цей ясний світлий день і думки будуть такими ж радісними і позитивними. Нехай ніщо не затьмарює ваше життя, люди не засмучують вас, вороги не докучають. Нехай Бог оберігає вас і дарує надію. Сімейного вам благополуччя, щасливих змін і здоров’я на довгі роки!

Ми радісно зустрічаємо різдвяний день. Він насичений таємницями народження і світлої любові, якими наповнює і наші серця. Прийміть вдячно цей дар, а з ним разом і земні блага.

Привітання з Різдвом у прозі

Привітати з Різдвом своїми словами

Сьогоднішнє свято несе благу звістку – народився Спаситель! Я бажаю вам, щоб цей день приніс порятунок від неприємностей і негараздів, зцілив душевні рани, подарував серцю любов, розуму – віру, а душі – надію. З Різдвом!

З Різдвом Христовим вітаю і бажаю світлого ангела за твоєю спиною, який буде тебе захищати а також щастя в твоєму житті, удачі і везіння, розуміння оточуючих, добра в твоєму домі. Нехай береже тебе і твою сім’ю Бог.

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Хочу, щоб в Новий рік і Різдво в Ваших серцях панувало свято! Будинки переповнялися від любові і щастя! Щоб обходило стороною негоду! Щоб щастило із завидною постійністю! Діти приносили тільки гордість і успіхи! І щоб несли Ви гордо життя всієї обладунки!

Багато в Різдво бажають один одному любові, благополуччя, успіхів. А я хочу побажати тільки здоров’я і віри в Бога. Адже це і є – любов, благополуччя і успіх.

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом – Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

Вітаю вас зі святом Різдва! Нехай цей чудовий день наповнить ваш будинок атмосферою казки, а під ялинкою виявляться незвичайні подарунки! Бажаю, щоб це свято принесло багато веселого сміху і зустрічі з дорогими вам людьми. Хочеться побажати вам миру і процвітання, щоб тільки любов, радість і душевна теплота оточувала в житті вас і вашу родину!