Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Сьогодні хочеться привітати всіх з Різдвом і побажати тільки хорошого! Нехай робота кипить, плани реалізуються, кар’єра зростає, зарплата збільшується. Нехай всі труднощі легко вирішуються, а робота дає чудові результати. Бажаю кожному з вас процвітання і успіху, самореалізації та успіху!

Нехай ваше життя наповниться теплом, добром і розумінням, як це чудесне свято наповнюється світлом різдвяних свічок. Бажаю, щоб у вашій душі завжди панувала благодать і умиротворення, а в ваших оселях завжди був затишок і щастя.Кріпите в собі віру, не мислите зла, сподівайтеся на диво і пам’ятайте, що Господь завжди вкаже правильний шлях. З Різдвом!

Прийміть мої поздоровлення у це світле свято Різдва. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панували взаєморозуміння і любов, серце зігрівала ніжність і доброта, а гаманець утяжеляли солідні грошові надходження.

Кохана! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято принесе тобі тепло, щастя, радісний настрій! Нехай очі моєї коханої завжди будуть іскритися від перемог і оптимізму! Нехай всі негаразди обходять стороною нашу сім’ю, робота доставляємо радість, діти будуть радувати успіхами! І нехай в Різдво диво обов’язково станеться!

У прекрасне свято бажаю тілу вашому бути здоровим, душі – повниться надією, серцю – радіти від любові, кишенях – провисати від пачок з грошима, дому – радувати теплотою вогнища, а рідним і близьким – завжди бути в доброму здоров’ї і піднесеному настрої.

Вітаю вас з радістю свята Різдва Христового. Так осяє і нас, пастирів Христових, Світло Духа Життя, так працюємо натхненно для Бога. Нехай зміцнить і умудрить нас Сила всесильного Христового Слова для пастви Христової, щоб разом з ангелами і Божими людьми оспівувати Бога хвалебну пісню:

Різдво Христове – це велике свято, добра сила якого здатна творити справжні чудеса. Я хочу привітати вас і побажати, щоб силацього доброго свята виконала всі ваші бажання і оберігала вас від будь-яких бід і негараздів. З Різдвом!