Улюблена бабуся! Щиро вітаю тебе зі святом Святої Трійці! Хочу побажати в свято тільки самого кращого – віри, відкритого серця, успіхів,радості і добра! І, головне, міцного здоров’я! Нехай Господь допомагає тобі у всьому, і подарує довгі роки життя! Тепла і везіння!

Вітаю тебе з чудовим святом і хочу побажати, щоб Трійця допомогла здійснитися всім мріям і бажанням! Життя у нас всього одна, так що рекомендую цінувати її і насолоджуватися нею у всіх проявах! Вір в чудеса і радуйся тому, що маєш!

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Зі святом Святої Трійці вас, дорогі віруючі! У цей день нехай ваші думки будуть чистими і добрими, а душа відкрита для допомоги і співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові і спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами.

З Трійцею! Бажаю в світле свято таких же світлих і радісних почуттів і емоцій. Нехай радісна атмосфера свята наповнить душу теплом і світлом. Бажаю Божого благословення, любові, достатку і удачі!