У святе свято Трійці бажаю вам впустити в душі любов, доброту, спокій! Нехай пишні зелені гілки в вашому домі шелестять ароматними листочками і спонукають вас творити добро! Бажаю вам зеленого світла у всіх добрих справах і світлих починаннях! Щастя і затишок у вашому будинку нехай оберігає ваш ангел охоронець, той який у вас зараз за спиною!

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

В цей православне свято Трійці Господньої я бажаю тобі жити з любов’ю в серці, з вірою і надією в душі, з блиском в очах і з посмішкою на губах. Нехай натхнення і талант допоможуть тобі добитися цілей, виконати мрії і спіймати птаха щастя!

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Вітаю з прекрасним святом! Днем Святої Трійці! Хочу від душі побажати вам, щоб життя дарувала тільки найкраще, нескінченно радуючи успіхами і досягненнями! А ви лише намагайтеся, прагнете і робіть те, що в ваших силах, щоб домогтися свого! Хай допоможе вам Бог!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаємо з Трійцею! У цей світлий день не варто витрачати сили на дрібні тривоги і переживання, набагато краще присвятити його потрійного удару по примхам долі: відпочинку, веселощів, приємного спілкування. Нехай небо буде чистим, сонечко зігріває, рідні та друзі радують. всіхвам благ, відмінного настрою і величезного позитиву в будь-яких починаннях.