Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

У світле свято Трійці бажаю вам добробуту, терпіння, доброти і здоров’я всім вашим рідним. Нехай вас оточують тільки добрі, вірні і щирі друзі, а ваша сім’я цінувати все, що ви для них робите.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю парити на крилах любові і надії, вірити у все хороше і мріяти про прекрасне, з кожним днем ​​відкривати своє серце для щастя і радості, усіяти своє життя квітами доброти і зеленню відради.

У прекрасний день Святої Трійці, улюблений друг, я хочу привітати тебе і висловити свою радість від того, що ми зустрічаємо це чудове свято разом. Від щирого серця бажаю світ твого дому, світлої голови на всьому твоєму життєвому шляху. Нехай Господь подарує тобі найміцніше здоров’я, вкаже правильну дорогу, коли ти не зможеш зробити це сам. З Трійцею Святий тебе, любий друже!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця хочу побажати, щоб на душі було завжди спокій, щоб в житті не згасав вогонь любові і надії. Нехай все навколо в один момент стане чудовим і прекрасним, нехай волею добрих сил і ангелів тобі вдасться знайти вірний шлях до щастя і блаженства.

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Як здорово, що в цей день завжди тепло: і за вікном, і в душі. Щиро бажаю зберегти це почуття на весь рік!

Вітаю зі святом Пресвятої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя!

Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

Привітання з Трійцею до сліз

Привітати з Трійцею своїми словами