У свято Трійці я від душі побажати хочу, щоб в будинок увійшов яскраве світло блага і щастя, щоб душу зігрівали промені добра і радості, щоб серце зберігало чисту і вірну любов, щоб на шляху горів вогник надії і віри.

Мені хочеться привітати вас зі святом, яке в першу чергу асоціюється з добротою, з світлістю, з чистотою розуму. Йдеться про свято під красивою назвою Трійця. Мені хочеться в першу чергу побажати вам у цей чудовий день всього лише одного єдиного – міцного здоров’я. Повірте, що важливіше і значніше цього не може бути нічого, так що краще всього стежте за своїм здоров’ям, тоді все буде відмінно. Пам’ятайте, що сьогоднішнє свято потрібен для того, щоб освіжити свої думки, щоб залучити удачу в свою сім’ю, успіх в свій будинок. Для цього вам необхідно прикрасити свою квартиру гілочками березами, а також різними кольорами. Це допоможе залучити вам щастя для кожного члена своєї сім’ї. Вдалого і щасливого святкування вам! Проведіть цей день разом зі своїми рідними та коханими людьми.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Вітаю зі святом Трійці і від усього серця бажаю смарагдових надій і світлих мрій, квіткового раю в життя і справжнього щастя. Нехай твоя віра і любов не дозволять ніколи опустити руки, нехай життя твоє завжди буде сповнена дзвінких пісень радості і щирих почуттів любові.

Вітаю вас з Трійцею! Від душі хочу побажати вам віри в себе, удачі, терпіння і життєвої енергії! Найчастіше звертайтеся до Господа, адже він чує кожного з нас! І хай допоможе вам Господь зробити життя таким, про яку ви мрієте! Добра вам і благополуччя!

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітати з Трійцею до сліз

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.