Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Свято Трійці нагадує нам про багатоликості Бога. Його сила – в його різноманітті і, в той же час, – в єдності. Згадай про те найважливіше, що є у тебе. Це три складових: здоров’я, щастя, віра. У це свято я побажаю, щоб твій ангел-хранитель подбав про тебе і не залишав тебе!

Вітаю тебе з цим найсвітлішим днем, нехай тебе Господь благословить і подарує твоєї душі спокій і благодать, любов тобі безмежної, позбавлення від усіх недуг, загального прощення, нехай тебе завжди оберігає ангел в ім’я отця і сина і святого духа.

Існує кілька свято, в які обов’язково слід привітати все знайомих. Серед них і Трійця. Привітання смс допоможуть вам швидко відправити короткі вітання всім рідним і друзям.

Нехай велика Трійця дарує вам сил і терпіння, нехай оточить ваш будинок благополуччям і світлом. Бажаю зміцнити в собі віру, ніколи не втрачати надію і дивитися на світ тільки смиренним і добрим поглядом. Зі святом!

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил, щоб Пресвята Трійця завжди могла допомогти знайти своє місце і відкрити своє серце для добрих помислів і прагнень.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

З Днем Святої Трійці! Миру тобі і душевної рівноваги, сонячного позитиву і енергії свіжої зелені, легкості вітру, дитячої безпосередності і віри в чудеса. Нехай сяючою буде твоя посмішка, впевненою – хода і закоханим – серце.

З Трійцею! Бажаю в світле свято таких же світлих і радісних почуттів і емоцій. Нехай радісна атмосфера свята наповнить душу теплом і світлом. Бажаю Божого благословення, любові, достатку і удачі!

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею своїми словами