Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

У день світлого і доброго свята Трійці від чистого серця бажаю, щоб душа завжди зберігала міцну віру і таїла щиру надію, щоб Божа благодать наповнила твоє життя, щоб ароматні і красиві гілки, якими прикрашено твій будинок, подарували великий вплив і відчуття справжнього щастя.

Щасливої ​​Трійці! У це світле свято бажаю Вам зміцнення душевного віри, великих надій і чистої любові. Моліться і надійтесь на Господа – він Вас обов’язково почує. Нехай у серці жевріють тільки добрі почуття. Живіть добре і мирно!

З Трійцею! Бажаю в світле свято таких же світлих і радісних почуттів і емоцій. Нехай радісна атмосфера свята наповнить душу теплом і світлом. Бажаю Божого благословення, любові, достатку і удачі!

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю чудовою життя без образ і розчарувань, добрих історій про любов і успіхи, веселих свят в колі рідних і радісних днів з відрадою для серця. Нехай Пресвята Трійця пошле світло блага на твій шлях і натхнення для душі.

Привітання з Трійцею у прозі

Привітання з Трійцею до сліз

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Нехай величезна кількість зелені, яка прикрашає сьогодні твій будинок, перетвориться у величезну кількість “зелені” в твоєму гаманці. Будь багатим матеріально і духовно. З Трійцею Святою!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.