З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання в цей знаменний день. Нехай буде мир на всій Землі і в вашому домі! Хай допоможе вам Господь у всіх справах!

Нехай це священне і натхненне торжество вселить надію в душу, виправдає її, допоможе донести молитви до Всевишнього, ніж зміцнить вашу і без того сильну Віру. Зі святом!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Поздоровляю з Пасхою Христовою і цілим місяцем світлих великодніх днів! Множте добрі справи, ведіть активне духовне життя, сповняйтеся чистотою і гармонією, прикрашайте душу милосердям, допомагайте близьким. Допомоги Божої, миру, радості!

В день Воскресіння Христового нехай збудуться всі найпотаємніші мрії, робота принесе очікувані плоди, відпочинок буде повноцінним і приємним. Бажаю сьогодні почути багато поздоровлень і добрих слів від друзів, родичів і просто знайомих людей. Нехай настрій буде прекрасним, а душевний настрій бадьорим. Бажаю гармонії у всіх сферах життя і нескінченного величезного щастя!

Улюблений, від щирого серця вітаю тебе з Великоднем. Нехай наша любов буде охоронятися небесами, нехай Христос береже тебе. З найсвітлішим, добрим і дивним православним святом,дорогий!