В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з цим священним святом! Бажаю щоб цей день забрав всі печаліі тривоги, щоб Господнє благословення супроводжувало вас на життєвому шляху! Нехай свята вода в це свято змиє всі гріхи і прикрощі, очистити і душу і тіло і наповнить вас силою і прагненням!

Зі святом, з Хрещенням Господнім! Вітаю вас і дуже хочу побажати, щоб ви були щасливі, завжди сповнені сил і енергії, здоров’я і удачі! Нехай бажання йти вперед не перестає супроводжувати у всіх починаннях!

Бажаю міцного духовної віри і найсвітліших помислів і справ! Нехай Хрещення Господнє принесе у Вашу оселю мир і благодать.

Бажаю зібратися з духом, пірнути в ополонку, вийти з води чистим, оновленим, просвітленим і милостивим. Здоров’я такого ж міцного, як мороз в цей день. Нехай душа радіє, а на серці буде спокійно і легко. З Хрещенням Господнім!

З Хрещенням Господнім! Благодатних днів, миру і любові в душі, і радості в серці. Будьте гідні щастя!

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Тому давайте святкувати, друзі, колеги, близькі! Піднімемо келихи за загальне щастя! Побажаємо, щоб все у всіх було добре. Так здоров’я всім побільше! І повіримо, що щиро бажаючи людині щастя, ми робимо угодне Богові справу. І це нам обов’язково зарахується на небесах. Отже, будьте щасливі, дорогі друзі !!! Радійте! Веселіться! Вихваляйте Господа Всевишнього !!! Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!