Хрещення Господнє сьогодні прийшло на землю, і я всіх з цим святим святом вітаю! Бажаю святості, чуйності та щирості, віри в бога і в себе!

Бажаю, щоб у вашому серці спалахнуло вогник добра, а ваше життя стало світліше, щасливіше і благополучніше. З Хрещенням Господа!

Вітаю тебе зі святом Хрещення Господнього і хочу побажати, щоб відбувалося все тільки найкраще. Нехай сама доля готує тобі чудові подарунки, нехай на дорозі, якою ти йдеш, не виникає перешкод, нехай ті, хто тебе любить і вірить в тебе, ніколи не розчаровуються, щоб життя було сповнене любові і радості!

Хрещення Господнє – це день, коли хочеться вітати близьких людей і бажати їм щастя. Хочу сьогодні побажати вам тільки найкращого, щоб ви ніколи не сумували, не переймалися, любили і були улюбленими, щоб ті, хто вас любить і розуміє, ніколи не змінювалися. Нехай Господь завжди живе у вашому серці, ніколи не залишаючи вас!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

З Богоявленням иль Світлим Хрещенням! Пориньте в холодну водицю, змийте все гріхи, очистіть себе від негативу, не бійтеся захворіти. Побажаю світу в будинку, ні в чому собі не відмовляти, багатства і процвітання, сім днів на тиждень і двадцять чотири години на добу бути здоровими і відчувати почуття безмежної спокою і щастя. Душевного і фізичного зцілення від усіх існуючих недуг.

Кажуть Водохресні морози найсильніші. Мабуть тому що Ісус був сильним і нескореним. Сьогодні великий, православне свято. Мені щиро хочеться привітати Вас. Нехай душа наповнюється добром, а серце любов’ю. Нехай свята водиця підбадьорить Вас і наділить міцним здоров’ям. Бажаю Вам Божої благодаті, величезного щастя, радості. Нехай Господь завжди охороняє Вас від бід і зла. Нехай тільки добрі люди зустрічаються на Вашому шляху. Нехай благодать великого свята прийде в Ваш будинок і подарує добро, щастя і затишок Вам.

У 19-й день січня відбулося колись нове чудо – маленький Христос був охрещений. І тепер щороку ми святкуємо Його Хрещення, просячи у Господа усіляких благодатей. Не забудь загадати сьогодні бажання, кажуть, саме на Водохреща вони найчастішеі збуваються!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!