Бажаю зануритися з головою не просто в воду, а в світ, де люблять і де чекають. Нехай здорової буде твоя сім’я і твої батьки!

Молитвами душу наповнювати, вірити в світло і не впадати у відчай. Рідні нехай підтримують і милосердям наповнюють серця. З Хрещенням Господнім!

Вітаю тебе зі святом! Нехай Хрещення Господнє подарує відмінний настрій, адже цей воістину святе свято здатний творити чудеса! Бажаю радості в житті, величезних успіхів, неймовірних перемог і великих звершень! Щастя і везіння в новому році!

Мамочка, нехай твій шлях завжди висвітлюють яскраві промені теплого сонечка. Я бажаю тобі, щоб завжди збувалися твої мрії і чули стане небо твоє молитви і прохання. Нехай випере свята вода твоє обличчя, щоб не було більше печалей і переживань. З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб у світле свято Хрещення і всі наступні місяці вас оточували люблячі і улюблені люди. Миру, добра, тепла в душі, міцного здоров’я, успіхів у всіх сферах життя. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений радістю і сміхом, а мрії виконуються.

Вітаю з прекрасним Хрещенням! Нехай життя тече нескінченною щасливою рікою, без різких поворотів і підводних каменів. Нехай любов близьких людей огорне тебе теплою ніжною пеленою уваги і турботи. А хрещенські міцні морози загартують характер і не дають розслаблятися у важких життєвих ситуаціях!

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

З Хрещенням Господнім. Бажаю миру, добра, тепла і затишку. Нехай вода змиє всі гріхи і печалі. Нехай Господь осяє твій шлях надією і любов’ю!

Привітання з Водохрещем у прозі

Привітати з Водохрещем у прозі

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Нехай Господь буде поблажливий до твоєї долі, нехай оберігає тебе і допомагає у важку хвилину. Щасливого Хрещення Господнього!

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров’ї!