Що побажати в це свято? Міцної віри, нової надії. Нескінченного прояву доброти. Зберігайте теплоту в Вашому серці! Віддавайте її – і вона додасться. Прикрашайте нею світ навколо вас! І Ви відчуєте прилив сил. Зі святом Водохреща!

Бажаю, щоб хрещенські морози освячували сни і мрії, а подих ангела прожене геть страхи і переживання! Нехай водохресна вода омолодило, оздоровив тіло, а дух сповнила вірою і чистими помислами!

У день Хрещення Господнього від щирого серця бажаю стійкості і витривалості до життєвих негод і образ, доброго милосердя і душевного щастя, щирих почуттів і найчистішою любові.

У 19-й день січня відбулося колись нове чудо – маленький Христос був охрещений. І тепер щороку ми святкуємо Його Хрещення, просячи у Господа усіляких благодатей. Не забудь загадати сьогодні бажання, кажуть, саме на Водохреща вони найчастішеі збуваються!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Бажаю, щоб у ваш будинок прилетів ангел, зігрів ваші душі любов’ю, наділив ваші думки світлом і заповнив всі прогалини щастям. З Хрещенням Господа!

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

З Хрещенням Господнім! Нехай хрест, що носимо ми на грудях, буде берегти від негараздів, рятувати від переживань, бід і негараздів. Нехай віра буде підтримувати і допомагає рухатися вперед, дає стимул. Бажаю милосердя пізнати, а молитви нехай завжди почують небеса.

Бажаю скупатися в ополонці, отримати заряд бадьорості, гарного настрою, міцного здоров’я та Божого благословення! З Хрещенням!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем своїми словами

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Сьогодні православний світ відзначає велике свято Богоявлення! Нехай на вас зійде Божа благодать, ви як ніхто гідні бути щасливою, благополучної і коханої. Хай не буде в житті розчарувань, образ і сліз, тільки мир, спокій і міцне здоров’я, щоб якомога довше насолоджуватися життям у всіх її проявах!