У таїнство Хрещення бажаю загадати найзаповітніше бажання, щоб воно обов’язково здійснилося! Зберегти і примножити фізичні і духовні сили для звершення нових чудових справ. І нехай поруч знаходяться вірні люди, здатні надати підтримку в найскладніших ситуаціях!

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!

З Хрещенням Господнім! Нехай ополонку буде єдиним холодним місцем, куди вас занесе; щоб ви ніколи не ковзалися на своєму шляху, були загартованими до всякого роду невдач і завжди відчувалася Божа допомога.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб Бог оберігав твою сім’ю від всіх бід і негод, щоб твій шлях був добрим і світлим, а твоє серце – люблячим і відкритим для щастя. Нехай в твої двері стукають тільки бажані гості і тільки добрі вісті!

Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

Хрещення Господнє – велике православне свято, день, коли потрібно забути про все погане і відкрити своє серце для добра. Бажаю, щоб у вашому домі завжди панував затишок, добробут і щастя, яким можна ділитися з близькими людьми!

Хочу привітати зі святом 19 січня – це світлий день Хрещення. Бажаю, щоб хрещенські морози і свята вода відвели від вас все загрози, щоб хвороби обійшли стороною. Свята вода – це чудова вода, яка змиває з людини всі гріхи. Але Бог прощає нам гріхи, якщо щирі в них розкаятися.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітати з Водохрещем у прозі

Прихильності небес, справедливої ​​долі, легкої віри, змивання гріхів водохресною водою і божого вибачення!

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

У Водохресні морози наші серця теплішають. Від чого? Настає близькість з богом. Нехай ніколи не вичерпається джерело добра. Нехай він б’є вічно, як життя Божа. Вижене печаль, сльози і смуток. Покличте силу волі, порядність і доброту. Це велике свято! Він для великих справ! З Хрещенням!