У день Вознесіння Господнього від щирого серця бажаю щиро покаятися у всіх скоєних злочинах і гріхах, почати світлий і добрий шлях до благу і щастя душі, укрити своєю любов’ю близьких і рідних людей, щодня здійснювати великий подвиг, ніколи не втратити віри в Господа і надії на краще.

І сталося по сорока днів після Великодня прийшов на нашу землю свято Вознесіння Господнього! У цей день, коли дзвін оспівує Спасителя нашого, хочеться побажати добрим людям здоров’я і щастя! Нехай все у вашому житті відбувається з благословення Господа! Нехай нагородою за добрі справи стане благоденство!

Ось і відрахував календар 40 днів від Великодня і прийшов Святий свято Вознесіння Господнє. Сьогодні хочеться побажати всім християнам зміцнення віри, смирення, відпущення гріхів. Нехай кожен ваш крок буде спрямований лише на добро, а від невірних рішень зберігає і оберігає Вас Бог.

Всюди звучить благовістя, з небес на нас дивиться зоря, земля прокидається, і радіють всі сонечку і теплу. У кожен дім стукає свято Вознесіння Господнього. Так хочеться в такий чудовий день побажати Вам тільки радості й удачі. Нехай надія, віра і любов будуть з Вами сьогодні, завтра і завжди. Нехай ніколи не зів’яне щедрість Вашого серця, нехай Господь врятує і збереже, і подарує благоденство. Нехай завжди збувається Ваша мрія, а доля буде прихильною до Вас. Бажаю миру, добра і тепла Вашій родині.

Прийшов до нас святе свято, і на душі стало спокійно і світло. Це добрий, красивий і велике свято Вознесіння Господнього. Нехай духовність завжди торжествує, а віра в Бога дарує нам надію. Я вітаю Вас зі святом. Нехай Ваше життя буде щедра на радість, сповнена тепла і добра. Нехай сонячний, теплий свято подарує Вашій душі просвітлення і прекрасний настрій. Бажаю Вам щастя безмежного, чистої совісті, красиве кохання, живіть у мирі і достатку. Нехай птах щастя часто відвідує Ваш будинок.

Дорогий друг! Щасти тобі в це свято Вознесіння Господнього, нехай твої помисли стануть ще більш чистими, а душа – світліше. У цей день зверни свій погляд до нього і згадай про Ісуса Христа, про Отця нашого Господа, який береже нас і направляє. Склади руки в молитві і попроси про здоров’я своїх близьких людей, а я буду молитися разом з тобою.

День Вознесіння Господнього святкують на сороковий день після Великодня. Всі православні в цей день намагаються відвідати храми і помолитися. В цей день, як і в усі православні свята не можна працювати. Це свято символічний повір’ями і прикметами. Вільне в цей день час потрібно присвячувати молитвам і членам сім’ї. Багато хто вірить, що якщо загадати бажання в це свято, то воно неодмінно збудеться. Кажуть, що в цей день заборонено прибирати в будинку, так як щастя можна «прибрати». Віруючі люди намагаються дотримуватися вірування і заборони. У це свято просите у Бога допомоги для близьких. І нехай все у вас буде добре.