Мила подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була гаряча і красива, як літо, щедра і багата, як осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла сонячна усмішка, а на столі красувався пишний коровай! Нехай в твоїм домі назавжди оселяться любов, вірність, щастя і достаток!

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Моя вірна супутниця життя! Сьогодні в Яблучний Спас я вітаю тебе і дякую за те, що ти поруч зі мною! За твої щоки рум’яні, як червоне наливне яблучко, за твої губи солодкі, як виноград, за твій дзвінкий веселий сміх, який гріє мені душу! Квітни красою і мудрістю своєю, будь здорова і щаслива!

Дорога подруга, на ганок прийшов Яблучний Спас – чудовий день літа, коли доля посміхається кожному з нас. Прийми мої сердечні побажання нескінченної любові у всіх її проявах, райдужних днів і соковитого щастя. Нехай світле благословення вбереже від заздрісних очей, негараздів і злих людей.

Вітаю з Яблучним Спасом! Бажаю, щоб надія тебе ніколи не покидала, щоб Господь не залишав тебе в скрутну хвилину, щоб твоє серце не забувало Його в хвилини щастя. Миру і достатку твоєму житті, спокою і натхнення твоєї душі.

Вітаю з Яблучним Спасом і всім серцем бажаю медового смаку щастя в житті, соковитих і смачних яблук в кошику, звільнення душі від усього сумного і недоброго. Нехай цей день наповнить тебе силами і здоров’ям, нехай Господь пошле тобі всіх благ і чистих надій.

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім’ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.