У свято Преображення Господнього бажаємо миру в кожному будинку, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці! Як літо переходить в щедру осінь, так нехай всі ваші добрі починання принесуть свої плоди, мрії збудуться, і щастя увійде у ваше життя!

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

Від щирого серця вітаю вас з Преображенням Господнім. Нехай Всевишній зберігає вашу сім’ю і дарує їй Небесне добробут. Нехай на столі завжди будуть соковиті і рум’яні, як яблучка, страви, а ваше життя наповнюється соком і солодкістю. Миру, щастя, злагоди і великої любові вашим серцям і дому.

Нехай ваше життя буде світлим і радісним, як свято Преображення Господнього! Нехай освячене яблучко виконає найзаповітніше бажання! Нехай ваш стіл завжди буде сповнений, як літо, щедре на урожай, а над головою завжди світить яскраве сонце. З Яблучним Спасом!

Привітати з Яблучним Спасом

Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Вітаю вас з Яблучним Спасом! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі ваші очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

З Яблучним Спасом! Бажаю тобі сьогодні скуштувати спілі плоди нового врожаю і відчути радість і повноту життя! Нехай світло подяки і щедрості осяє серце і наповнить його добром, щастям, щирістю і любов’ю! Достатку у всьому і всього самого найкращого!

У нас сьогодні на календарі шосте серпня, тобто початок останнього літнього місяця, однак саме в цей день, згідно з народним календарем православних слов’ян, починає вступати в силу осінь. Мені хочеться привітати вас з цим чудовим святом, з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого світлого і доброго, що відповідає даному святкового дня. Проведіть цей день з максимальною користю для себе. Найкраще буде, якщо ви зустрінетеся зі своїми близькими і рідними, з ким ви давно не бачилися. Нехай це свято допоможе вам трохи відпочити і розслабитися. Яблучний спас є одним з найбільш шанованих свят, проте не всі знають про наявністьтакого свята в календарі. Розкажіть про цей день своїм рідним і близьким, щоб якомога більше людей дізналися про свято Преображення Господнє.