Вітаю з Різдвом і бажаю тобі веселого і доброго свята, братик! Нехай світлою радістю наповниться твоя душа, нехай чарівним і щирим буде кожну мить твого життя, нехай твоя віра і сила ніколи не згаснуть, нехай на твоєму шляху простягається щастя.

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Різдвяні привітання у прозі

Різдвяні привітання до сліз

Різдво це, звичайно ж, диво, яке нам подарував Спаситель. Вітаю вас і бажаю, щоб ваша душа була наповнена добром, вірою і любов’ю. Адже це найголовніше. Саме вони прикрашають світ, роблять його воістину прекрасним. З Різдвом Христовим вас!

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай пригоди цієї чарівної ночі нагадають тобі казку Гоголя! Бажаю від душі наїстися вареників у добрих людей і зуміти розминутися з чортом! На засніженій дорозі під яскравими зірками з Ангелом-охоронцем загадай бажання, і воно збудеться в це чудове свято!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!

Улюблена моя жінка, краса моя люба, вітаю тебе з Різдвом. Нехай скрип снігу під ногами і світіння яскравою місяця подарують казкову атмосферу для твоєї душі, нехай добра заметіль за вікном і вірна любов моя наповнять радістю і світлом всі дні календаря.

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з народженням нових ідей і надій. Нехай буде мир і щастя в житті, спокій і радість на душі.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім любові, здоров’я, щастя і душевного затишку. І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!