Шановні колеги! З наступаючим вас Різдвом! Давайте дружно забудемо минулі образи і почнемо все з чистого аркуша. Нехай радісне очікування дива не підведе, і в житті трапиться величезне щастя. Бажаю вам купатися в успіху, слави, уваги близьких і достатку. Нехай свято принесе вам тільки добре, світле і позитивне!

Щасливого і чарівного Різдва Христового. Нехай виконуються всі мрії і бажання, нехай твоє життя буде прекрасним!

Ось і настав Різдво. Свято, яке чекають і дорослі і діти. В цей день, домівки повняться веселим сміхом і ароматними різдвяними частуваннями. І я із задоволенням вітаю Вас і бажаю Вам і Вашим рідним величезного щастя!

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаю миру і добра, любові і щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх бід, а в душі Вашій нехай запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

З Різдвом Христовим! Нехай ваш будинок буде наповнений добротою, щастям і взаєморозумінням. Щоб в будинку панувала сприятлива аура і все складалося добре.

Різдвяні привітання до сліз

Привітати на Різдво українською мовою

Вітаємо вас з великим православним святом – Різдвом Христовим! Бажаємо в цей світлий день набуття спокою, умиротворення душі, духовного благоденства, божої ласки, щасливого і довгого життя з чистою душею. Нехай ангел небесний показує вам вірний шлях і оберігає від усіх бід! З Різдвом!

Різдво – це самий казковий свято в році. В цей день народився чудовий немовля – Ісус, нова людина відкрив дорогу в життя. До цього дня близький і Новий рік – теж початок нового, коли віриш, що попереду чекає лише краще. Та й просто все навколо схоже на казку, і ці відчуття часом не передати словами. Вітаю з Різдвомі бажаю, щоб в душі завжди жила віра в краще, і почуття прекрасного ніколи не покидали!

Приходить світле свято Різдва Христового, нехай у вашому домі твоєму панує спокій і умиротворення, теплом іскряться твої очі, а серце буде повно любов’ю! Хай щастя і удача супроводжують учинків, а біди і невдачі проходять мимо! З Різдвом!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!