Вітаю з Різдвом! Нехай в цей світлий зимове свято душа зігріється полум’ям подяки, терпіння, любові, милосердя і добра!

Ось і настав світле і радісне свято – Різдво Христове! Бажаємо всім, від малого до великого – сміху, піднесеного настрою, святкових сюрпризів і багато-багато задоволень! Нехай віра буде надійною опорою і підтримкою в душі у кожної людини! Щастя вам, здійснення мрій, приємних подій і великої любові!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Різдво – це день, коли з’явився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях. І в цей чарівний свято, я бажаю тобі тільки хорошого: благополуччя, взаєморозуміння, душевної рівноваги. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, Різдвяна зірка вкаже тобі правильний шлях!

Улюблена моя і неповторна, найбажаніша і чудова жінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю щасливих хвилин життя і незгасного світла нашої любові, добрих надій і світлою благодаті. Нехай це свято запалить на небі твою зірку удачі, нехай Різдво збере найближчих і дорогих тобі людей!

Пролітає сніжок, мороз малює свої кришталеві малюнки, за вікном зима, а на серці тепло і радісно. Прийшов Різдво – найсвітліше і трепетний свято. З Різдвом вас, улюблені і найдорожчі люди!

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Улюблені мої батьки! Вітаю вас зі світлим святом Різдва Христового! Мої вітання повинні долетіти до вас, я це точно знаю! Хочу, щоб ви прочитали мої слова і посміхнулися, посміхнулися тому, що я вас дуже-дуже люблю! Люблю, тому що ви найдорожчі люди на землі, тому що до сих пір (не дивлячись на мій вік) ви живете заради мене, моїми думками, моїми справами … Тому що стільки зробили для мене, вклали, дбали, оберігали і любили! Ви біс сумніву гідні кращого, щастя, здоров’я, гарного настрою! Нехай Свято Різдва буде світлим і теплим, навіть не дивлячись на те, що ми так далеко один від одного! Я люблю вас, з Різдвом!