У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Не знай прикрості і спокуси, недуг і недругів! Взращивай святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем покірливий! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!

Нехай всі святі тебе зберігають, а ти завжди в душі бережи віру. Нехай господь завжди вкаже тобі вірний шлях, а ти люби людей всім серцем. Нехай зірка удачі, завжди освітлює твою життя. Вітаю тебе з днем народження!

Нехай Господь тебе благословить, адже коли-то Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброю надією серця і щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоя поява на світ — не просто звичайна подія, а чудесне звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало добрих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких справді щасливою.

В цей день тобі пощастило з’явитися на світ, в цей день твоя мама плакала від радості, адже її чадо початок своє життя. І я від душі бажаю тобі, щоб життя було довгим, щоб у ній не було образ і розчарувань, гріхів і печалей. Нехай сьогодні твоє серце з новою силою повірив у диво, нехай Господь пошле тобі міцного здоров’я, благополуччя і добрих помислів. Бажаю миру і чистої любові, вірної дружби і світлої надії.

В цей день твої душа і тіло відкриті для всього доброго і світлого в цей день твій ангел спуститься до тебе з небес і вкаже на вірний шлях. Вітаю тебе з днем народження і щиро бажаю внутрішньої гармонії, милосердя по відношенню до інших, міцної віри і здоров’я, великої надії і самої чистої любові, яка постійно буде надихати тебе на добрі справи.