Вибирайте з теплих і добрих християнських привітання з днем народження

Вітаю з Днем Народження! Розчиніть вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру у краще.

У це світле свято іменин прийми найщиріші вітання і благословення! Не знай прикрості і спокуси, недуг і недругів! Взращивай святу віру в себе і в оточуючих! Будь сильним духом і серцем покірливий! Нехай Господь у всьому благоволить тобі!

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

У цей світлий день, на світ Божий з’явився прекрасний людина — ти. Вітаю з днем твого народження й від усієї душі бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

В цей день Бог привів тебе в світ, Він дав тобі своє благословення, дав тобі сили! Нехай Господь нагородить тебе щастям в житті, успіхом у справах твоїх праведних, спокоєм і благодаттю душевної. Щастя тобі, люблячої родини, міцності віри і душевного спокою!

Вітаю! Хочу побажати тобі успіхів, щоб твій ангел-зберігач берег тебе від зла та заздрощів, ворогів і недоброзичливців, підлості і користі. Нехай сім’я буде міцною, будинок повна чаша, а друзі завжди поруч!

В цей день, коли ти був благословення на народження, у світі стало більше світла! твої чесні вчинки, ясні думки і добрі наміри спонукають вірити в краще! Нехай Бог буде милостивий до тебе і оберігає від негараздів долі!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і відзначив своєю великою милістю. Нехай у твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Будьте смиренні і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір у диво, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З днем народження!

Бажаю тобі у цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх самих добрих заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем стає тільки сильнішим, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!

Свічка не гасне, зміцнюється надія, Хай радість буде в серці і блаженний мир, нехай Завжди будуть білосніжними одягу, Щоб трубний годину Господь покликав на шлюбний бенкет.

Вітаю тебе! Хай дорога життя буде вести тебе і всю твою родину до процвітання, всеосяжного щастя і світлої посмішці, здатної підкорити і запалити будь-яке серце. Бережи завжди тебе Бог твій добрий і уважний ангел!

Бажаю благ від усієї душі, любові без міри, Нехай життя, продлясь, в роках залишить добрий слід, І нехай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

З святом народження тебе! Бажаю Божої благодаті, природного щедрості, душевної гармонії і невичерпної віри. Нехай Боженька почує всі твої молитви, а всі благі діяння обов’язково винагороджуються!

В чистий та світлий твій день, у свято єдності твоєї душі і тіла, в твій день народження я бажаю, щоби Господь завжди чув твої молитви і простягав тобі руку допомоги у важкі хвилини, щоб твій життєвий шлях не втрачав напрямки праведності і честі, щоб добре твоє серце випромінювало любов і дарувало надію оточуючим, щоб душа твоя залишалася відкритою і щирою.

Прийміть сердечні і щирі привітання з вашим Днем Народження! Молитовно бажаємо вам здоров’я і довгого долгоденствия, щоб господь Бог і надалі зміцнював вас у вірі і надихав у праці земній! Щоб безліч добрих справ, зроблених вами, множилися! Бажаємо вам своїм життям показувати приклад життя у Христі, для наших духовних братів і сестер! Нехай Божа милість береже вас і вашу родину, нехай небо над вами буде блакитним, нехай ангел-хоронитель вас не покидає! І якщо раптом ви зіб’єтеся з істинної дороги, нехай Господь наставить вас на шлях, яким потрібно йти, адже його всевидюче око завжди над вами! Бажаємо, щоб на кожному кроці вас благословив господь Бог дарував вашої душі духовну радість! Нехай над вами пройде рясний дощ великої щедрості Божої! Бережи вас, і ваших рідних людей, Господь у всі часи!

У відрадний день і світле свято твоєї душі, в день твого народження я залишаю для тебе найщиріші вітання добра і блага, щастя і надії. Нехай Господь завжди тобі вкаже на вірну дорогу, нехай буде праведним твій шлях і щедрим — твоє серце.

Що побажати християнину, В чому щастя Божого дитя? Живи Христом! Нехай не охолоне Ні віра, ні любов твоя! Тримайся Христа в усі миті, Які дарує Бог, І святкуй з Богом день народження! Ось моє побажання! Без нарікання і без мук Зустрічай негаразди і борися, Хвали Христа за виправдовуючись, З подякою молись! Працюй і молодей душею, Щоб смутності не знати! Милий друже мій, Господь з тобою! Що можна краще побажати!

Нехай зійде на тебе благодать, нехай в цей день твоя зірка на небі засяє ще яскравіше, з днем народження тебе. Бажаю, щоб Бог тебе оберігав від недуг і нечистих помислів, щоб шлях твій був успішний і світлий, щоб у тебе завжди поєднувалася неземна краса, милість серця і щирість душі.

З Днем Народження! Нехай найбільші і благословенні обітниці, дані нам Господом, здійсняться у вашому житті! Творіть добро, і нехай воно до вас повертається! Віддавайте й отримуйте! Нехай над вами перебуває завжди благословляє рука Бога! Нехай Господь буде з вами, і ви перебувайте з ним всі дні свого життя! Він полегшить вам шлях, він вбереже вас від негараздів і хвороб! Закликайте господа Бога до себе в щирій молитві, і він завжди буде близький до вас! Він виконає усі ваші бажання, він почує ваше прохання про допомогу, він вбереже вас від спокуси, він врятує вас вчасно! Любові вам, здоров’я, терпіння, розуміння, смирення, миру, радості, тепла! Нехай Господь буде для вас, як джерело, води якого ніколи не вичерпуються! Нехай мудрість від Бога наповнює ваше серце, нехай Бог береже ваш розум на духовній висоті! Нехай ваше життя звучить, як пісня!

Сьогодні особливий день! День вашого Народження! День Ангела! Вітаємо вас з цим світлим святом, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху зустрічаються тривоги, хай лихо в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріє вам душу, коли настають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від тяжких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

Хай благословить тебе Бог, нехай небеса пошлють тобі благо і щастя в твій день народження. Тобі дано життя, а значить живи, люби, твори добро і не втрачай надії, радуйся доброго і розділяй горі з близькими. Нехай життя твоє буде світлим і щедра, нехай твоє серце б’ється безустанно і щасливо.

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнити вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам, зійшов до нас з неба Господь Ісус Христос доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в трудах ваших благих справах! Нехай Христос своєю порадою, словом Божим, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день приносить вам тільки радість! Нехай ніколи не втомляться, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любіть!

Нехай Бог благословляє і пошле міцне здоров’я і чисту любов тобі в день твого дня народження. Нехай душа твоя буде відкритою і вільною, нехай життя буде праведним і щасливим, хай серце прагне до благим діянням і вірною допомоги людям.

Улюблений син Отця Небесного! З Днем Народження! Нехай господь Бог вам сьогодні подарує святковий настрій, дружну компанію і обійми рідних і близьких! Бажаємо вам святості смиренням досягти, бажаємо вам залізти на вершину істинної любові, завжди йти тільки вперед за покликом серця і ніколи не озиратися назад! Нехай кожен господь Бог для вашого серця шле оновлення! Бажаємо вам благ від усієї душі, здоров’я без міри, земних гараздів, задоволень і радощів! Нехай береже вас Господь від душевних бур, нехай береже вас ангел-охоронець від нещасть і недуг! Хай свічка вашої віри ніколи не погасне, хай надії ніколи не покинуть вашу свідомість! Моліться і будете прощені, просіть і одержите! Нехай у вас на серці буде радість і блаженний світ! Нехай будуть ваші білими одягу, щоб у важку хвилину землі, Господь вас запросив на небесний бенкет!

Нехай Господь тебе благословить, адже коли-то Їм була дарована тобі життя. Бажаю сьогодні з доброю надією серця і щирою вдячністю душі святкувати свій день народження і пам’ятати, що твоя поява на світ — не просто звичайна подія, а чудесне звершення. Прояви себе гідно, зроби чимало добрих справ і постарайся зробити життя своє і своїх близьких справді щасливою.

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо всього прекрасного, що є на цій землі! Нехай господь Бог блаженно влаштує ваше життя і обдарує земними благами, душу наповнить любов’ю, серце обдарує спокоєм, а думки – світом! Бажаємо, щоб річка Божих слів текла вам у душу і була невичерпним джерелом духовної їжі! Нехай долоню Господа нашого Спасителя торкнеться глибин вашої душі! Нехай вам у всі часи і на всіх дорогах життя завжди супроводжує благословення Боже! Нехай світло надії у вашому серці ніколи не згасне, хай щаслива зірка світить над дорогою земною! Хай буде вам знайоме вічного життя щастя, віра, надія і віра нехай будуть вашими вірними супутниками! Нехай ваше життя буде схоже на пісню! Бажаємо вам вірити, любити і пам’ятати, що для нашого Господа Ісуса Христа немає нічого неможливого!

Бажаю, щоб ангел-хранитель кожен раз опинявся поблизу в неприємних ситуаціях, гаманець завжди був повний різноманітної валютою, здоров’я ніколи не підводило, а рідні та близькі не залишалися поруч.

Нехай твоє життя буде наповнена позитивними емоціями і яскравими враженнями! Дарую тобі мішок здоров’я, валіза усмішок і кошик любові! Не забувай мріяти і вірити в чудеса, з ними життя стає такою ж різнобарвною, як веселка! З Днем Народження!

Християнину в день народження Так важко щось побажати… Ні краще Божого рятунку!! Хто більше Бога зможе дати? Порожні штампи про здоров’я… Навіщо вони, якщо ти Христов; Ти видужав святою Кров’ю І вірою — істинно здоровий! Удача, зміна-птах… Бажати її — марна праця! Прийми будь, що трапиться! Удачі, щастя не дають!

Вітаю із радісним і світлим днем — днем, коли на небі засяяла твоя зірка, коли на світ з’явився добрий чоловік. Ця людина — це ти. З днем народження. Нехай Бог благословляє і освітлює твій життєвий шлях. Нехай душа прагне до щастя і добрим діянням. Нехай у твоєму домі будуть здоров’я, благополуччя і злагода.

Нехай береже ваші роки і зміцнює здоров’я Господь Бог! З Днем Народження! Нехай ангел небесний вас сьогодні обійме крилом і на душі стане тепло і спокійно! Нехай ваше серце до країв наповнена Божою любов’ю, нехай ваші земні дні будуть сповнені радості, добра і благополуччя! І нехай ваше життя буде схожа на райський сад, де немає місця образам, сварок і розчарувань! З Божою допомогою йдіть вперед, назустріч мрії, не згадуйте про минуле, не впускайте у своє свідомість похмурі думки! Нехай дорога вашого життя буде рівною, прямою, а вашими вірними супутниками нехай будуть віра, любов і вічна надія! Благословляйте тих, хто йде поруч з вами, любіть життя такий, який дарує вам Господь! Нехай Господня милість і благість супроводжує в нелегкому шляху земного життя! Бажаємо вам життя переможною, нехай ваш дух торжествує над усіма бідами!

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Прийміть наші найщиріші вітання з Днем Народження, і дозвольте вам побажати, щоб ваш життєвий шлях був істинним! Молитовно бажаємо вам милості Божої, радості духовної, земного щастя, світлих думок, гарного настрою, терпіння, смирення, розуміння і всепрощення! І нехай благословляє вас Всевишній, хай дарує свою безмежну любов і вічну відданість! Не забувайте всіх благодіянь Господа нашого Ісуса Христа, адже його милість велика, як високо небо над землею, як далеко схід від заходу! Восхваляйте всі діла Господні, і вам сторицею воздасться! Творіть добро, покладаючись на Бога, і несіть Господеві на славу тепло і світло! І нехай ворог лукавий не заведе вас далеко, бо Бог вам допоможе позбавитися від лукавого! Дасть вам мудрості, терпіння і сил! Тримайтеся за істину і будете сильні і здорові!

Вітаємо з Днем Народження і бажаємо, щоб господь Бог блаженно влаштував життя ваше, щоб наповнив її до країв миром і радістю, любов’ю та розумінням, теплом і добрими думками! Прийміть нашу любов і молитви про благословення! Бажаємо, щоб він послав вам велику дружбу і прекрасну вічність вірування! Ми бажаємо вам, щоб ваше майбутнє було тісно пов’язане з волею Божою, з його великими планами про спасіння душ віруючих, людських! Нехай сила надана вам Всевишнім, ніколи не залишить вас на бездоріжжі! Нехай досягнуті вами висоти ніколи не будуть забуті вами! Мир вам і милість в душу, Бог вас любить! Нехай ваше серце буде сповнене вірою і бажанням творити добрі справи! Нехай в цей день та завжди Божа любов зберігає ваше життя! Нехай прекрасна мелодія молитви завжди звучить у вашому серці! І нехай ваші добрі наміри завжди збігаються з Божими планами!

Нехай Господь благословить вас на вірний шлях і життя переможну, щоб дух ваш міг торжествувати над мирськими проблемами! Нехай благословить вас Господь на вірне служіння йому, щоб в боротьбі зі злим духом ви були переможцем! Нехай Господь благословить вас на добру справу, на благе бажання і чисте намір, щоб ви не знали дрібних справ і злих намірів! Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, духовного зростання і розвитку, благ земних, достатку у всьому, мирного неба, небесних чудес, любові і розуміння! Нехай ваші плани на майбутні многоліття неодмінно здійсняться, з Божою допомогою! Вірте, надійтесь і любите, а якщо раптом настануть важкі часи, звертайтеся до господа Бога, він вам допоможе і підтримає! І нехай по вірі буде вам дано бути переможцем, і не інакше! Адже щиро віруючи в Бога, ви вже здобудете перемогу! З Днем Народження!