Бажаємо здоров’я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії збуваються, нехай життя буде довгим і гладкою, повною яскравих подій!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості…

Вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнити вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам, зійшов до нас з неба Господь Ісус Христос доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в трудах ваших благих справах! Нехай Христос своєю порадою, словом Божим, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день приносить вам тільки радість! Нехай ніколи не втомляться, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любіть!

Нехай в твій день народження ангел вкриє тебе своїм крилом і захистить від усяких бід, хай Бог тебе направить на правильний шлях до великого щастя і благодатного життя. Бажаю трепетної любові, доброї надії і міцної віри, які допоможуть подолати будь-які труднощі в твоєму житті.

Бажаю благ від усієї душі, любові без міри, Нехай життя, продлясь, в роках залишить добрий слід, І нехай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Вітаю з Днем Народження! Розчиніть вікно, впусти літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу родину, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру у краще.

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З днем народження!

Бажаю тобі у цей день народження гармонії і щастя в душі, міцного здоров’я та здійснення всіх самих добрих заповітних бажань! Нехай віра в Бога з кожним днем стає тільки сильнішим, а Всевишній у відповідь посилає тобі своє благословення!