Свічка не гасне, зміцнюється надія, Хай радість буде в серці і блаженний мир, нехай Завжди будуть білосніжними одягу, Щоб трубний годину Господь покликав на шлюбний бенкет.

З днем народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем — піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли — взяти ситуацію в свої руки!

Сьогодні хочемо вам побажати душевних сил і тілесного здоров’я! Нехай мир і любов примножаться в вашому житті! Нехай ангел-охоронець буде вашим вірним супутником по дорозі земного життя, і нехай він ретельно оберігає ваше дорогоцінне здоров’я! Хай душевна радість перебуває з вами вічно, нехай допомога Бога відчувається вашим серцем! Духовних дарів вам, всеспасительной любові, благодаті Божої, міцної віри, незгасаючої надії і, звичайно ж, великої сили духу встояти перед гріхами земними! Добрих парафіян вам в будинок, і бажаємо, щоб до кожного ви могли знайти свій підхід! Хай слово Боже веде вас по вірному шляху! І нехай вам буде легко і радісно йти по життю! Допомоги Господньої вам в усіх справах і починаннях! Нехай світлий дух віри освятить вас! З небес нехай долине до вашого слуху ангельський спів! Хай береже вас Бог! З Днем Народження!

Вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб за Божим велінням твоє серце завжди спрямовувалося до благодеянию і справжнього щастя, щоб твій ангел вірно зберігав твою душу і не впускав у неї злих умислів, щоб твій шлях тягнувся рівною і світлою дорогою, освітленої променями доброти і милосердя Божого.

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Нехай не ковзне в них смутку тінь, нехай Забудуться всі негоди. Я побажати тобі хочу великої Кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди Благословляє Божа рука. З ДНЕМ народження!

Іменинник! Вітаємо вас новим ходом вашого земного життя, і бажаємо квітучих садів на душі і блаженного раю на серце! Дай Бога доброго вам здоров’я на многії літа, сімейного тепла, любові блаженної та взаємної, прямих доріг життя без гріха і спокус, міцної дружби ваших близьких і рідних людей! Нехай ваше життя з Богом буде легка й прекрасна, нехай біди не нависають над вами похмурими хмарами з небес! Нехай цілий рік на вашій душі буде сонячна погода, нехай не торкнуться вашого серця холоду і тривоги! Нехай ваші думки будуть світлими, мрії – високими, віра – непохитна, надія – незгасною! Бажаємо, щоб ваші наміри були добрими, а вчинки благими! І нехай будуть у всі часи одягу ваші білими, щоб у важку хвилину життя звернеться до Господа нашого Спасителя за допомогою з чистою душею і тілом! З Днем Народження вас, християнин!