Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

З Медовим Спасом. Бажаю кожен день проводити весело, плідно і радісно, ​​як бджілка, а в замін отримувати від життя медовий присмак щастя і любові. Нехай серце співає, а душа з кожним днем ​​розквітає і пахне.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Вітаю з Медовим Спасом! Бажаю, щоб життя твоє було солодка як мед. Бажаю, щоб тебе завжди оточували добрі люди, а в родині твоїй панував мир і спокій.

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість – прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Вітаю Вас з Медовим Спасом! Бажаю, щоб в житті було більше сонця, тепла і літо тривало довго-довго! Нехай Ваші запаси добре зберігаються, а достаток заповнюється медової солодкістю! Здоров’я, терпіння, працьовитості, щирості і простоти. Нехай завжди буде благополуччя і розуміння у Вашому домі!

Дорогий мій чоловічок, я знаю, наскільки ти прекрасний, і як ти насправді заслуговуєш щастя. Я знаю, як ти віриш в милість Господа. Саме з цієї причини я поспішаю привітати тебе з таким православним святом, як Медовий спас. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке деколи складно передати словами. Головне – щоб воно було у тебе в душі. Я хочу бачити, як на твоєму обличчі сяє усмішка, а очі світяться від справжнього щастя. Насправді я вірю в те, що це може бути реальністю. Нехай в такий унікальний свято, як Медовий спас, вдасться знайти відповіді на багато важливих питань і зрозуміти, що ж являє собою буття, якою має бути справжня життя. Пам’ятай про те, що Господь захищає тебе і завжди спрямовує по потрібному шляху. Вірю в те, що ти обов’язково знайдеш свою дорогу в житті і зможеш слідувати саме по ній. З Медовим Спасом, святом!