Приймай найщиріші вітання з Покровом Пресвятої Богородиці. Настільки унікальне свято потрібно обов’язково зазначити по-особливому, намагаючись зрозуміти численні можливості для розвитку душі і успішного просування в правильно обраному напрямку. Дорога моя людина, тобі обов’язково має везти в житті, але для цього потрібно подбати про розвиток внутрішнього світу і прагнення до реалізації свого потенціалу. Хочу побажати тобі успіху і впевненості в тому, що життя обов’язково буде радувати численними шансами. Нехай доля радує своїми яскравими гранями і численними позитивними шансами, дозволяє повірити тільки в кращі миті життя і зрозуміти, наскільки гідним може бути зліт. Будь ласка, вір в те, що доля обов’язково буде служити натхненням і дозволить зрозуміти, наскільки яскравим може бути просування в правильно обраному напрямку.

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Вітаємо з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай Ваші молитви завжди будуть почуті, нехай Вас і Ваших близьких ніколи не підводить здоров’я і віра в світле майбутнє. Зі святом!

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Бажаю Вам виконати ту святу, благу і бажану волю Божу, яка уготована кожному з нас і яку виконала Пресвята Богородиця!

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.