Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.

Вітаю Вас з цим Великим Святим святом, з Покровом! Нехай Божий покров завжди буде з Вами! Нехай Його рука покриває Вас від будь-якої печалі і смутку і дає захист,

Сьогодні особливе свято настав для кожної віруючої людини – Покрова Богородиці. Як же хочеться знайти тільки найтепліші і позитивні слова для привітання, побажати величезного щастя і світла в долі, реалізації існуючих побажань. Дорогий чоловічок, ти насправді можеш використовувати кожну можливість для того, щоб придбати щастя і реалізувати існуючу мрію в життя. Бажаю тобі захисту Богородиці, яка може бути доброю і милосердною, розуміючою. Нехай біда завжди обходить тебе десятою дорогою, щоб все складалося тільки найкращим чином. Бажаю внутрішньої гармонії і дивного успіху, вміння насолоджуватися життям і розуміти, що ж являє собою справжнє щастя. Ти можеш використовувати численні можливості для свого розвитку, тому роби саме так. Бажаю щастя і натхнення, успіху. Нехай моє привітання зігріє твоє серце.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Я сердечно вітаю тебе і твоїх рідних зі святом! Доброго всім здоров’я, благополуччя, духовного зростання і заступництва Пресвятої Богородиці!

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці. Бажаю під покровом благодаті і відради творити добрі справи і радіти життю.

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Не просто так це свято називається Покров Пресвятої Богородиці. Вже по самій назві стає зрозуміло, що Богородиця покриває народ, оберігає і захищає його. Саме тому я хочу привітати вас сьогодні з цим чудовим і таким світлим днем, а також побажати вам, щоб ви відчували силу Богоматері. Мені хочеться, щоб ви завжди відчували цей оберіг, цей захист, яка буде надавати вам сил. Мені хочеться, щоб удача ніколи не покидала вас і ваш будинок, а ось неприємності все нехай обходять вас стороною. Богородиця буде стежити за цим і неодмінно покриє вас від всього неприємного. Бажаю вам ніколи не здаватися, тому що у вас є безліч джерел, звідки можна черпати сили. Я бажаю вам яскравого і радісного святкового дня. Нехай всі мрії збуваються, а ідеї реалізовуються з величезною швидкістю.