Багато людей в світле свято Різдва Христового бажають один одному удачі, любові, щастя, благополуччя, успіхів. Але нехай тобі це побажають інші, а зі свого боку я хочу побажати тільки одного – міцного здоров’я! Адже коли ти здоровий, то щастя і любов – це всього лише справа часу. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Хресна-матінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю тобі вічної гармонії душі і згасає бадьорості тіла, неймовірних відчуттів щастя і щирої любові рідних. Нехай в твоє життя постукає різдвяна казка, яка принесе благополуччя і світлу радість.

Вітаю всіх з Різдвом Христовим, з щирим бажанням, щоб світло надії, освітлений немовлям Ісусом в день його чудесного народження, ніколи не переставав висвітлювати ваш шлях. Мої найкращі і теплі побажання, Зі Святом!

З Різдвом! Бажаю, щоб небеса уберегли від неприємностей і принесли удачу, а радість і благополуччя не покидали ваш будинок.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Не сумуйте в скорботах і спокусах, а тіште себе надією на повсякчасну допомогу благодаті Божої, один за одного тяготи носіть зі смиренням і шануйте взаємною любов’ю й ласкавістю. Живіть в любові духовної і радості!