Таке гарне привітання точно порадує всіх ваших близьких людей. А якщо ви будете відзначати це свято з друзями? Тоді логічно, що привітання потрібні трохи інші

Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Христос воскрес, нехай разом зі Спасителем воскреснуть доброта і щедрість людської натури, любов до ближнього і уміння прощати!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім’ї – любові, в душі – спокою, в серці – віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху – надії, а в справах – успіхів без перешкод. З Різдвом!

Мій кращий друг, я дуже сподіваюся, що ти щасливий в цю Різдвяну ніч. Нехай дух Різдва увійде в твоє серце, щоб пробудити радість, любов і щедрість, і повернути тобі віру і надію на найкраще. Вітаю!

З Різдвом Христовим! Постараюся своїми словами показати наскільки я щиро бажаю тобі всього самого найкращого і світлого. Бажаю сподіватися на небесні сили не тільки в годину потреби, але і в радісні моменти згадувати проних. З божою допомогою, а також завдяки власним силам нам підвладне все. Бажаю відчути контроль над своїм життям на собі і втілити задумане.

Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

Сьогодні торжество, яке уособлює справжнісіньке диво – Різдво Христове! Бажаю з дитячою наївністю знову повірити в прості і зрозумілі чудеса, які відбуваються з нами щодня! Так ти зміцниш віру і силу, а потім зможеш згадувати і втілювати в життя більш вагомі бажання!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом до сліз

Нехай велике свято осяєнебо і проллє світло в наші душі і серця. З Різдвом всіх вітаю, з народженням Ісуса нехай народжується любов неземна до оточуючих, наша душа перевтілиться і наш світ стане добрішим і дбайливіше. Нехай це свято посіє в наших будинках розуміння, взаємодопомога і душевність. А Віра, Надія і Любов будуть вірними супутниками по життю.

Чари відбувається не тільки в Новий Рік. Різдвяні дива допомагають душі долучитися до світу доброти і щастя. Нехай в це Різдво таке чудо відбудеться і з Вами.