Бог єдиний. Але він усюди. І наші свята допоможуть побачити його. Бог несе нам весну в душі. Це свято люблять усі. З Трійцею! З благословенням! У цей день потрійна сила потроїть нашу віру. Нехай Трійця подарує все, що нам необхідно!

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Сердечно вітаю вас зі святом Святої Трійці! Бажаю вамуникнути спокус пороку, берегти свою віру, як мати береже новонароджене дитя. Живіть мудро і чиніть справедливо з ближніми, не забуваючи про християнську любов. Бажаю вам і вашій родині здоров’я, бадьорості духу, благополуччя і процвітання. Нехай не покине вас Господь Вседержитель, син його Ісус Христос, а Святий Дух зійде на вас і осінить своєю благодаттю.

Вітаю з Трійцею і в цей чудовий свято хочу побажати миру і щастя в житті, блага і ладу в родині, любові і спокою на серці, натхнення і відради на душі, добрих надій і світлих почуттів в кожному дні!

Вітаємо Всіх з світлим святом Трійця! Бажаємо прекрасної погоди в Ваших сім’ях, достатку. Нехай у Ваших домівках завжди буде свято, щастя і гармонія. Умійте дякувати і цінувати життя за все те, що вона дає можливість побачити всю красу життя. Нехай гілочка берези принесе Вам радість і душевне тепло.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Свято Святої Трійці називають П’ятидесятницею, оскільки вона приходить на п’ятдесятий день після Великодня. У цей день все навколо цвіте і оживає. У всіх церквах люди моляться, і вогники свічок відображаються в щасливих очах парафіян. Я вітаю Вас зі святом, бажаю великого щастя, гарного кохання і мирного неба над головою. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка, нехай завжди в сім’ї буде достаток і панує спокій. Нехай добро буде довговічним у Вашому житті, нехай Вам у всьому щастить.

Хочеться привітати весь християнський світ зі світлим святом Трійці і побажати всім людям добра, міцного здоров’я та незламної віри в Господа. Нехай вас завжди оточують рідні і улюблені люди, в вашому домі панує щастя і спокій, а ваша душа завжди буде спокійна і готова до співчуття!