Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

В чудовий день, в свято Трійці від чистого серця бажаю мирної, доброї, щасливого життя, в якій не буде ні бід, ні печалей. Нехай твоя дорога буде встелена квітами радості, нехай на твоєму шляху розпускаються гілки надій, нехай Пресвята Трійця пошле світло благодаті і щирої любові для тебе і твоїх близьких.

Вітаю з Трійцею – світлим і теплим святом, коли перед нами відкривається святе триєдність. Нехай радість прийде до вас і всім вашим близьким, пахощі трав і квітів наповнить будинок!

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! «На Трійцю душа на лад налаштуватися», – йдеться в народі. Нехай у кожного просвітиться душа. Бажаю вам радости серця свого, душевного спокою, одухотворення і натхнення! Будьте щасливі!

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

У цей день можна отримати благословення на всі світлі справи. Не думайте, наскільки вони великі чи малі. Ваші чисті помисли будуть виконані. Адже сьогодні за Вами стежать відразу три лики божих. І сьогодні вищі сили збільшаться втричі. всіхзі святом!