Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Ми вітаємо вас із Богоявленням! Нехай ваше життя наповниться гармонією. Ми щиро бажаємо радіти кожному прожитому миті, щоб кожен день був радісним і світлим. Будьте добрішими і терпиміше до людей, вірте і сподівайтесь і Бог обов’язково вам допоможе. Не біда, що на вулиці мороз, він особливий і заморозить всі печалі і розчарування, а свята вода позбавить від недуг і додасть сили і впевненості. Будьте відкритими і діліться своєю любов’ю з оточуючими!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай свята водиця змиє всі гріхи і печалі, нехай світлий образ Господа осяє твоє серце добротою і любов’ю. Бажаю миру і благополуччя, бажаю душевного спокою і щастя, бажаю серцевої відради і радості!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай зараз зима і стоять хрещенські морози, я тобі бажаю, щоб на душі було завжди тепло і цвіла весна.

В Хрещення ваша душа і тіло очищається від усього поганого і наповнюється добротою, світлом і любов’ю. Водохресні морози лише зміцнять її. Відкрийте в людях найкраще і у вашому серці запанує любов, мир, краса і буде щастя в родині. Нехай вони завжди йдуть за вами.

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай Господь простить всі помилки і проллє світло в темряві життєвих труднощів, нехай міцнішають морози, а з ними здоров’я і сила, нехай доброї надією наповниться душа, а разом з нею щасливим стане і серце.

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!