Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

Бажаю зібратися з духом, пірнути в ополонку, вийти з води чистим, оновленим, просвітленим і милостивим. Здоров’я такого ж міцного, як мороз в цей день. Нехай душа радіє, а на серці буде спокійно і легко. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Нехай це світле свято світ принесе домівках вашим, нехай молитви чуються з кожної хати, а віра живе в серці.

Хрещення – свято очищення і оновлення і в цей день, я хочу тобі побажати, що б твоє життя стала світліше і чистіше, щоб благодать зійшла на твій будинок і всі близькі були здорові і щасливі!

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати благородства душі і блага життя, милості серця і міцного здоров’я, послав його Господь у відповідь за добрі справи.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров’я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров’я, любові і всіх благ!

Нехай в день Богоявлення Господнього твоє життя буде наповнене сенсом і Божою благодаттю. Бажаю тобі душевного світу і чистих відносин в сім’ї.

Тріщить за віконцем морозчік. На календарі 21 січня – велике свято Хрещення Господнього. Я щиро вітаю Вас зі святом. Нехай свята водиця покропить здоров’ям Вас і Ваших близьких. Нехай в цей день Ваша душа наповниться любов’ю і теплотою. Нехай кожен день несе Вам удачу. Бажаю Вам величезного щастя, миру, мудрості. Так хочеться, щоб свято приніс Вам радість, щоб Ваш будинок був відкритий для хороших, надійних друзів. Творіть добро, і воно повернеться Вам сторицею. Всіх земних благ Вам, везіння та успіхів у всьому. Мир вашому дому. Нехай Господь завжди береже Вас.