Нехай Господь допомагає в здійсненні планів, направляє на істинний шлях, благословляє починання і оберігає від нечистого. З Хрещенням!

Сьогодні велике свято – Хрещення! Щиро бажаю тільки щастя, радості та гарного настрою. Помолися Богу і попроси у нього здоров’я для себе і рідних, і нехай віра міцніє з кожним днем.

Вітаю З Хрещенням Господнім! Нехай всі твої гріхи змиються. В замін цього даруй людям доброту і тепло. Бажаю бути здоровим, мудрим і коханою людиною! Нехай запал і сили ніколи не покидають тебе, а навпаки тільки збагачують!

Весь православний і віруючий народ вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вірити в своєсвяте походження, напучувати своїх дітей і жити за заповідями!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Вітаю з Хрещенням. Бажаю зануритися в ополонці і отримати заряд бадьорості, здоров’я, енергійності і гарного настрою на цілий рік вперед!

З днем ​​Господнього Богоявлення! Нехай в цей день простяться всі образи і гріши! Нехай Господь Бог піднесе кожній людині саме те, чого він потребує.

У цей особливий день Хрещення Господнього бажаю тобі знайти спокій і гармонію в житті! Щоб все складалося якнайкраще, щоб всі твої мрії збувалися, а на твоєму шляху зустрічалися тільки хороші і позитивні люди!

Вітаємо! У це велике свято Хрещення Господня вам бажаю здоров’я, довголіття, море любові і щастя! Нехай свята вода змиє все погане, що є в житті і дасть сил на нові звершення!

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

У день Хрещення Господнього хочу побажати миру і взаєморозуміння вашій родині. Нехай у вашому домі завжди панують любов, віра, повага, а щастя буде вічним супутником. Зі святом!

Сьогодні, коли за вікном ядреная холоднеча і пронизливий вітер, нам радісно, ​​тепло і спокійно. Адже Хрещення Господнє – дуже древній, добрий і символічний церковне свято. Нехай в ці суворі морози тепло Божої благодаті, відігріє наші прозябшій в мирську суєту душі.