Бажаю, щоб білий голуб приніс у ваше життя благополуччя, зміцнив віру в серці і подарував величезне світле щастя. З Хрещенням!

Ось і настав загальний християнське свято – Хрещення Господнє. Вода в цьому день наповнюється цілющими властивостями, а значить, здатна оздоровлювати і оберігати від усіх напастей. Я тебе вітаю з цим чудовим святом. Поспішаю побажати сімейного щастя, фінансового благополуччя та везіння у всіх починаннях. Нехай тебе супроводжують по життю тільки надійні і чесні люди, обійдуть всі печалі стороною і будинок наповниться щастям і любов’ю. Не гай віру в Бога, і він обов’язково тобі допоможе.

Нехай освячена водохресна вода зміцнить здоров’я, змиє сумнівиі очистить душу! Бажаю, щоб Господь простив усі гріхи і ощасливив своїм провидінням!

Поспішаю вас привітати з великим Хрещенням! У цей зимовий ранок відлиньте всі погані помисли, випийте святої води і відчуйте прилив нових сил. Пам’ятайте, що Господь з вами, завжди допоможе і захистить від бід. Не втрачайте своєї віри і несіть добро!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

У кожен дім сьогодні приходить чарівне свято Святвечір. У цей історичнийдень ми бажаємо вам миру, любові і справедливості. Вірте в диво і воно обов’язково оживе в ваших серцях і подарує надію в майбутнє. Міцного здоров’я всієї вашої сім’ї, нехай ваше серце в хрещенські морози зігріває віра і любов.

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Сьогодні поспішаю тебе привітати з православним святом! Нехай в Хрещення збудуться найсміливіші і красиві мрії. Всі печалі і смутку витікають в минуле і ніколи не знаходять дороги назад. Нехай свята вода подарує цілющі сили для роботи і відпочинку, нових відкриттів і приємних радощів!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю, щоб краплі святої води додали бадьорість, силу і здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали серце.

Щиро і сердечно вітаю Вас з Хрещенням Господнім, великим християнським святом! нехай цейдень змиє своєї свяченою водою всі проблеми і прикрощі в вашому серці, принесе оновлення, фортеця тілесну і духовну, любов і гармонію в сім’ї!